secretariaat@ehbosmilde.nl

Opleiding

Opleidingen en hulpverlening tijdens evenementen

Er gaat geen dag voorbij of er gebeurt wel een “ongeluk”, dit kan ernstig maar ook minder ernstig zijn. Maar weet je wat je moet doen?

Snel helpen bij een ongeluk is vaak van levensbelang! Niets is voor een slachtoffer erger dan dat er niemand kan helpen en natuurlijk is het voor jou als toeschouwer nog erger als je niet weet wat je kunt of moet doen om te helpen. Als je zelf de kennis wilt opdoen om hulp te kunnen verlenen, is het goed om de cursus Eerste Hulp te volgen. Dit is een leuke en afwisselende cursus, waarbij je samen leert op een ontspannen manier om te gaan met slachtoffers en wat je moet doen/niet moet doen in bepaalde situaties.’

 

EHBO met examen

De cursus wordt bij voldoende deelname gestart met instructeurs van de vereniging. Bij het goed afleggen van het EHBO –examen inclusief reanimatie, verbandleer en AED wordt het EHBO-diploma afgegeven. Dit diploma is twee jaar geldig.

Tijdens de cursus wordt onder andere geleerd hoe te handelen bij een ongeval en wat te doen bij letsel. Ook leer je te reanimeren gebruik maken van een AED.

Voor meer informatie mail dan naar: secretariaat@ehbosmilde.nl