secretariaat@ehbosmilde.nl

Hulpverlening

Opleidingen en hulpverlening tijdens evenementen

In veel vergunningen voor evenementen staat dat er EHBO-hulpverleners aanwezig moeten zijn. Veel organisatoren van evenementen willen daarom dat het verplicht is dat er ervaren EHBO-hulpverleners aanwezig zijn. Wilt u informatie of een offerte ontvangen voor EHBO-hulpverlening bij uw evenement?

Vul dan het formulier op deze website in, als u dat niet wilt stuur dan een mail naar secretariaat@ehbosmilde.nl

De KNV EHBO afdeling Smilde is al vele jaren aanwezig voor de eerste hulpverlening bij het Oalerwets Feesie, de Hel van Bovensmilde, de halve marathon van Bovensmilde, de 5 mijl van Smilde en vele voetbal-, volleybal-, en handbaltoernooien. Maar ook tijdens Koningsdag, dodenherdenking en vele andere mooie evenementen in de Smilden. In principe wordt uw aanvraag alleen in behandeling genomen wanneer het evenement in de Smilden (Hoogersmilde, Smilde en Bovensmilde) of directe omgeving gehouden wordt. Wanneer een evenement verder buiten de regio gehouden wordt dan wijzen wij u de weg naar de juiste vereniging

Al onze EHBO-hulpverleners hebben het erkende Oranje Kruis EHBO diploma en zijn getraind in het gebruiken van een AED (automatische externe defibrillator). Een AED dient dan ook binnen een redelijke tijd voor de EHBO-hulpverlener beschikbaar te zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij er één mee nemen (hier zitten wel bijkomende kosten bij)

EHBO-assistentie wordt bij voorkeur door minimaal twee vrijwilligers verleend. De vrijwilligers beschikken over een volle hulpverlenerstas en zijn herkenbaar aan de geel-blauwe kleding.

De vereniging beschikt over eigen kleding, hulpverlenerstassen, een 3×3 EHBO post en eigen portofoons.

Aan de EHBO-assistentie en AED’s, zijn kosten verbonden.